- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Jézusom azért néha igencsak gyökér emberekbe lehet belefutni játék közben
Beléptem egy szobába, ahol hatan voltak. Elindul a verseny az egyik Downtown-os pályán. Második vagyok, jön az első kanyar. A harmadik az még nem volt teljesen mögöttem, hanem olyan fél autóhossznyival lemaradva, és elkezd "vállal" a fal felé nyomni. Húzódok le, de a kanyar előtt fékezek... belémszalad, kipördül. Erre elkezd anyázni, hogy én di** head kilöktem. Vége a versenynek, gratulálok a győztesnek, erre megint beír, hogy én kilökős kis **** fogjam be. Következő versenyen meg már szándékosan kilök az elején, azzal az ürüggyel, hogy most visszakapom az előzőt. Verseny után mindenki kilép, és csak egy másik versenyző meg én maradtunk. Elkezdtünk még egy futamot. Indulásnál ez meg szándékosan azzal kezdi, hogy belém jön és próbál kiütni.
Nem kicsit húztak fel... és még én voltam a di** head
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest