Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
Én most nem vágom hogy mivan itt. TA-t mondjuk nem értem mert igazábol végig padlon kell tolni körbe körbe azt annyi, én probáltam már minden külömböző módszert ,végig a sárga vonal mellet (ami ugye nem reális de mind1) semmi változás a köridőkben, probáltam tök szépen az íven menni semmi változás, probáltam az egyenesekben a fal mellet (nascarban ugye ott kisebb a légellenállás mert a falnál nincs szél, legalábbis nr 2003 ban) ugyanazok a köridők, probáltam végig a felezővonalon menni akkor is ugyan az. Tehát nemértem. És ezzel egyáltalán nem speedr-t támadom semmi ilyesmi szándék , csak kiváncsi vagyok a titokra mert én is szeretnék jobb köridőket menni.
Ha vaalami kanyargos pályán van ez az más mert ott nem az van hogy végig padlógáz hanem tényleg az emberen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest