Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

Én a másodikban voltam ,de nagyon kemény menet volt :D
    Az első körben kicsit összeakadtam flex_hl-el egy picit (valamiért nálam néha lagolt a srác, és mikor ez pont a kanyarban volt, azt hittem ,hogy lassít és én meg bementem a kisívre, de mikor kiderült, hogy nem lag, ott volt majdnem mellettem és már nem lehetet az autót visszahúzni, meg azért ő is egy picit rámhúzta :D ). Aztán megyek elől és megcsúszok abba "nagy fás" kanyarba ahol az utánfutó is van. Innentől flex_hl megint előttem volt és kezdődött előröl a móka :)) . Pár körrel késöbb megint megcsúszok csontra ugyanúgy a fás kanyarban, de flex is előttem ugyanúgy megcsúszik (az valami átkozott egy kanyar ;] ), de én még meg bírtam volna fogni a verdám ha flex nem áll elém keresztbe (1-1 :D ). DE aztán később csak megelőztem , és még az ucscó körben majdnem csabát (akit ledobott) is beértem volna, ha nem hibázok 2x.

Összeségében azon lepődtem meg ,hogy 1 ember híján mindenki ott volt aki nevezett, ilyen még nem volt. Szóval ez egy nagyon kemény liga, már a nevek alapján is, szóval nem tudom, hogy lesz így címvédés. ;]

Új hozzászólás Aktív témák