Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

GMek babrálhatják az accokat, meg az invictustól is asszem. Anyni XPt RPt adnak maguknak amennyit akarnak... Ma este átléptem az 1 millós álomhatárt. Sose volt ennyi RPm :)
    Lacika, azért fánkolok mert kell az RP tuningra és új autók megvételére. Eddig nem ilyen bohocókodással kerestem a kenyerem, az xplorert meg a driftet leszámítva, hanem kemény versenyekkel. Ott is ment a fejlődés. De amint láttátok jönnek új autók, szerintem karácsonyig bent lesz az az említett 10, legalábbis remélem. És mivel egyetemen leszek szeptembertől így jóval kevesebb időm lesz játszani mint most.

Isaten, APs cucc nélkül, ha 1 óra alatt csinálsz 20k pontot, ami szép teljesítmény, az legalább 40k lesz elszámolásnár mert rájön még 100% pályanehézség.

Dani, a kazetta nem számít. Legalább 10 es csomagolású táskába való cuccot kell venni. a 30as pack 4 nek számít. Vettem is mágnesket készülve az Xplorerre :)

Ha jól tudom akkor péntekig 5%, hétvégén 10% XP és RP rush van. Ha igen akkor köszönjük a producernek, CTDnek :) (nem, nem az együttesnek:DD )

Új hozzászólás Aktív témák