- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
GMek babrálhatják az accokat, meg az invictustól is asszem. Anyni XPt RPt adnak maguknak amennyit akarnak... Ma este átléptem az 1 millós álomhatárt. Sose volt ennyi RPm

Lacika, azért fánkolok mert kell az RP tuningra és új autók megvételére. Eddig nem ilyen bohocókodással kerestem a kenyerem, az xplorert meg a driftet leszámítva, hanem kemény versenyekkel. Ott is ment a fejlődés. De amint láttátok jönnek új autók, szerintem karácsonyig bent lesz az az említett 10, legalábbis remélem. És mivel egyetemen leszek szeptembertől így jóval kevesebb időm lesz játszani mint most.Isaten, APs cucc nélkül, ha 1 óra alatt csinálsz 20k pontot, ami szép teljesítmény, az legalább 40k lesz elszámolásnár mert rájön még 100% pályanehézség.
Dani, a kazetta nem számít. Legalább 10 es csomagolású táskába való cuccot kell venni. a 30as pack 4 nek számít. Vettem is mágnesket készülve az Xplorerre

Ha jól tudom akkor péntekig 5%, hétvégén 10% XP és RP rush van. Ha igen akkor köszönjük a producernek, CTDnek
(nem, nem az együttesnek
)
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Haditechnika, harcászat
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)