Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz proof88 #16826 üzenetére
Nem teljesen ugyanaz a monaco, alagút kijáratánál a sikán sokkal gyorsabb, ja és csak kuplung segítség van engedélyezve.
Első kanyar bejáratánál van egy rázókő pont szar helyen, ott elég sokat fogsz a falba menni. Ja és nincs gumimelegítő sem.Egyébként miért engedik egy listaadminnak, hogy puskázási tippeket adjon a levlistán? Az is érdekes, hogy a legnagyobb spammer lett admin, na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz proof88 #16824 üzenetére
Most jutott eszembe, én is lejöttem a szerverről, mert megállították.
Osterreich vagy ilyesmi a pálya neve, most ott csapattuk a legtöbbet, nekem 1:42.000-ám van jelenleg.
Monacoban is mentem, de ott még elég szarul, el vagyok maradva az elejétől vagy 3 seccel (én időm 1:35.8 kb).
Miért nem vagy msnen?[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz proof88 #16821 üzenetére
Elvileg hozzáférsz a hotlapshoz (nem kell regelni hozzá szerintem).
-
JColee
őstag
válasz proof88 #16813 üzenetére
Neked meg ezt kéne kipróbálni, én nagyon élvezem a vezetést (hátsókerekes középmotoros BMW).
akoska07 Szerintem meg szervert felesleges keresni, amíg nem döntöttünk mod felől, mert ha már van szerver, akkor fel is akarjuk tenni a kiválasztott modot. Szerintem jó lenne valami új mod csak a változatosság kedvéért, én a magam részéről nem arra szavazok.
[ Szerkesztve ]
-
Mastre
tag
válasz proof88 #16772 üzenetére
Sajnos ez benne van, nem lehet mit tenni. Ha a pályára csak a prototípusokat engednék föl, akkor 20-25 autó kötözne egy 13,5 km-es pályán. Hát az nem túl izgalmas. Kellenek a GTE autók is. Mondjuk McNish szerintem túl agresszív volt. Rockenfellernek meg nagyon csúnyán betett az amatőr Ferrari. Nem is értem, hogy mit akart. Miért kellett átmennie a másik sávba...
Ennek a versenynek ez a "szépsége," hogy különböző autók mennek ugyanazon a pályán. Itt is be lehetne vezetni valami sentinel rendszert, mint a Dakaron. HAbár itt meg villognak, amit nem lehet nem észrevenni. Mérnököknek kéne jobban figyelni, és rászólni a pilótára, hogy figyeljen, hogy ilyenek ne történjenek. -
Mastre
tag
válasz proof88 #16759 üzenetére
Itt van hozzá live timing. Hasznos, mert a Eurosporton a feliratok olvashatatlanok, ráadásul gyorsan le is veszik őket. Arról nem is beszélve, hogy a műfajból adódóan szinte követhetetlen az állás. No meg a kommentátorok sem mindig arról beszélnek, ami éppen történik.
-
JColee
őstag
-
Mastre
tag
válasz proof88 #16617 üzenetére
Néha rám jön az 5 perc Akkor mindenbe beleszólok, ami éppen aktuális. Olyanokba is, amikhez nem értek. Ilyen volt ez a Maláj nagydíjas dolog is. Kimi nekem mindig is furcsa volt. Igazi "csodabogár". Mondjuk lehet, hogy tudat alatt azért nem tetszik nekem, mert Schumacher helyett lett bajnok 2007-ben.
Arról meg nem tehetek, hogy Szabesszal ugyanazokra az órákra járunk, és ugyanakkor vannak a vizsgáink De ma is csak akkor vettem észre, amikor már mentünk be a termekbe, és hát én máshol voltam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proof88 #16583 üzenetére
ezt akár holnapután este 6-kor is beirhattad volna.
egyébként mindenki gyorsan át tudott volna állni erre a gumira.
és szivesen tette volna,mert végre ez tapad.
csak a bmw és a ferrari nem tud átállni. ill. nem is akar.hozzáteszem te ezt nem akkor tudtad meg amikor ide beirtad a topicba.
szal kiirhattad volna egyből.ugy látom féltek,hogy körbe lesztek autózva
nem baj,majd megszokjátok a köv szezonban.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Kleroo
veterán
válasz proof88 #16583 üzenetére
Most,hogy jól begyakorotam a kocsit erre a gumira,és kész közeli setupom van,most meg mégis ki lesz szedve?
Így szombat du én azt mondom,már marajdon bent.
Aztán vagy használják/juk,vagy nem
Korábban kellett volna ezt véglegesen meglépni.Bazeg,téleg péntek van
Szerk2: tudtommal nem is lehet előre paddock jegyet venni wtcc-re,csak helyben.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
válasz proof88 #16571 üzenetére
én már a legutóbbi verseny vasárnap este óta tudom.
azt is tudom,hogy te a gyakfutamon jöttél rá.
amikor ismét excsrémet akartál rajtolni.
sikerült is,meg is lepődtél. majd vmit be is irtál a közösbe.
én tudtam miért huzol el előlem olyan gyorsan.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz proof88 #16490 üzenetére
közben megtaláltam a köv. ex nejemet
ehh kormány cuccai nincsenek fent,tegnap win reinstall volt.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz proof88 #16481 üzenetére
már fél tiz van,nem biztos,hogy felmegyek,pedig már ideje lenne alkotni vmit.
nem is emlékszem erre a pályára,lehet itt már nem voltam.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz proof88 #16449 üzenetére
Helyes.
Ez egy felnőtt,komoly ember hozzállása.Zoza titka egyébként az,hogy évmilliók óta játszik,és csak F1es játékokkal
Nameg a lassú kanyarokban előny a billentyű. De én nem kívánok vele élniÉn nem tapadok be olyan jól,szóval nem a setupunk űberkirály. Az csak jó.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz proof88 #16400 üzenetére
Röviden:
Nekem a jót,kikapcsolódást ebben az F1-ezésben a gyakorlás jelenti. Ötletelni,setupolni,hülyéskedni,üldözni egymást,ect.A futam csak hab a tortán.
Ha nincs ilyen csapattársam(márpedig nem lesz,ha ő elmegy)
akkor már nekem sem fog túl sokat nyújtani a versenyzésHodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
válasz proof88 #16385 üzenetére
najóvan hagyjuk
amugy vissza szerencsétlenkedhetted volna az autódat más elé is.
méé pont elém kellettMindenképp neked járt volna az 1. hely.
én odaitélem neked.
de akkor kit ejtsünk ki helytted az első 3-ból ?Sppedg : sajnálom hogy nem jöttél,jó kis futam volt ez.
a látottak alapján nem lehetett volna dobogó. nagyon gyors volt az első 3.
abszolut elégedett vagyok a 4. hellyel,pláne végig sérült autóval.
plus stop and go. igy bukott a 2 kiállás is.kérem kaccsojjja ki...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proof88 #16383 üzenetére
pedig jól sejtették
egyébként szerveren kérdeztem mi volt,és azt mondtad meg se érezte az autó.
cila meg azért előzött meg,mert gyorsabb voltAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
HorCsa
csendes tag
válasz proof88 #16334 üzenetére
ááá
sz.rrá röhögtem magam
jobbá tetted az estém Proof.
Lehet most én fogok rólad álmodni.
Amúgy elindult minden. Sőt már az ismétlés is megy. Nagyon jó kis futamok voltak.[ Szerkesztve ]
''Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk.'' http://www.vcrc.hu , http://www.kiccsillag.hu
-
cila1
aktív tag
-
JColee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest