Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Én épp ésszel nem bírom felfogni hogy a francba működik ez a rohadt kábel net. Ma megint babráltam egy csatlakozóval, hogy szebb legyen a TV képe. Lényeg a lényeg, nem volt netem (most sincs), mert a modem utolsó ledje csak villogott. Máshol is haxoltam a csatlakozókkal, miután 5x széthúztam meg összeraktam, a modem már hajlandó volt online lenni. Most az van, hogy rohadtul nincs netem, mert egyszerűen az oldalak sem akarnak bejönni, az a fura hogy a PH! úgy ahogy egész gyorsan bejön, azért tudok ide is írni. De pl a leveleim is fél órába tartott megnézni, hogy van-e egyáltalán új ... Akármilyen oldalt akarok megnyitni, elkezdi de iszonyatos lassan. Most nézem, pingtest.net-et is beszerencsétlenkedte tölteni 1 perc alatt... rányomok a tesztre, kihozta hogy F kategóriás a pingem :D, 94%-os packet lossom van. :DDD Na ezt nem vagyok képes felfogni, hogy hogy működik ez az egész, most ha be van dugva akkor menjen rajta minden... ha nincs akkor ne menjen... most vagy be van dugva vagy nem, döntsük már el! Be van dugva mert most is elposztoltam ezt a hsz-t, de miért ilyen lassú, mi köze ennek ahhoz hogy buzeráltam a csatlakozókat, mindent úgy raktam vissza ahogy volt... agyrém, és már elegem van belőle. Szerelőt nincs kedvem hívni, azt hittem ma sikerélményem lesz. (persze 220-hoz nem így állnék hozzá :D)

Új hozzászólás Aktív témák