- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Programozott már valaki UART-ot Linux alatt? Van egy érdekesség, amit kissé furcsállok.
Adott egy UART-RS485 illesztő. Ennek ugye van két bemenete (az egyik negált), amivel váltogatok írás és olvasás között (half-duplex). Ezt egy GPIO-ról teszem meg, az időzítés és a gyorsaság kedvéért közvetlenül a proc regiszterén át. Mikor 1-be billentem íráshoz az illesztőt, azonnal mehet az írás. Mikor a puffer kiürül, 0-ba billentem a GPIO-t, hogy várjam a válaszokat (ez a master eszköz ugyebár).
És itt jön az érdekesség. Ha nem teszek bele delay-t, hanem a puffer kiürülésének pillanatában, átbillentem az illesztőt, akkor az üzenet át sem megy. Nem csak a vége, már mindjárt az elején elakad, szkópon szépen látszik. Miért? A puffer kiürülése után hová kerül még az adat Linux alatt? Már a vason kellene lennie, nem?DrojDtroll: nagyjából semennyire. Ha az OO megy, akkor a C-nél sokkal könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest