Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
martonx
üzenetére
Tényleg a telekocsi! Haza (Zalába) mindig azzal utazok!

(#9454) bambano
Köszi szépen!
Elnézést, most kicsit bekevertem, nem tudom, honnan jött az Óbudai Egyetemet, hiszen még a saját listámban sem volt benne... Szóval, ott esti képzés van, amit nem szeretnék, mert nem fogok tudni minden nap meló után bejárni oktatásra. (Valamiért beütött, hogy az Óbudain is van levelező, de nincs, pedig kényelmi szempontból elég előnyös lenne.)(#9455) sztanozs
Neked is köszi!
Szóval, gyakorlatilag bárhova megyek, kéthetente ott kell aludjak. Akkor eddig Szeged, Eger jött szóba, Debrecent elvetem szerintem. Győr és Kecskemét könnyen elérhető. Mennyire ajánlottak képzés szempontjából? Pécs még érdekes lehet, ott végeztem más karon, élnek lent barátaim. Van róla infó/vélemény?
Elég sokat olvasgattam a kapcsolódó fórumokat, és az az általános vélemény, hogy úgysem az egyetemen múlik, hogy milyen szakember leszek, hanem leginkább rajtam. De ha a fentieket sorrendben kellene állítani - a jelentkezésnél úgyis ezt kell majd tennem - mi legyen a sorrend?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest