- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
sunnysys #9471 üzenetére
Én a Széchenyin végeztem Győrben. Nincsenek rossz vagy igazságtalan emlékeim, pénteken 14:40-től volt tanítás este 19:50-ig, és szombaton reggel 8-tól este 6-ig ha jól emlékszem.
aki foglalkozott a tanulassal az el tudta végezni, aki viszont nem annak nem kegyelmeztek. Nem árt némi prog alapokkal érkezni.
-
bambano
titán
válasz
sunnysys #9471 üzenetére
én progmat szempontjából kihúznám az összes olyan egyetemet, ahol régebben tanítottak valamit, és mivel az nem ment, hozzácsapták az informatikát, hogy ne kelljen bezárni a kart.
miskolc, gödöllő, veszprém, dunaújváros.ha progmatot akarsz tanulni, azt olyan egyetemen érdemes, ahol annak van hagyománya és nem átképzett oktatók tanítják. tehát szerintem nem érdemes pl. bányamérnök-informatikus képzésre jelentkezni.
progmatra marad debrecen, szeged, pécs, elte.
-
martonx
veterán
válasz
sunnysys #9457 üzenetére
Én Kecsekeméten végeztem levelezős mérnök-informatikusként. Egy rossz viccként jellemezném, bár már akkor is csak a papír miatt csináltam. Bár lehet, hogy a viccesen lazasága csak nekem tűnt olyannak, mert az induló 80 akárhányból a meghirdetett 7 félév alatt 8-unknak sikerült csak leállamvizsgáznia. Mindenesetre én nem merném jó szívvel ajánlani.
-
bambano
titán
válasz
sunnysys #9453 üzenetére
akkor menj az óbudai egyetemre.
eger és veszprém közlekedése szerintem ótvar, elérhetőség szempontjából győr, kecskemét, szeged, debrecen a sorrend.
a debreceni levelezőt itt alvásosra tervezik, ha jól látom az órarendet, csütörtök-péntek-szombat napokon van óra. akkor vagy hazamész, vagy itt alszol.
ugyanez óbudain nem tétel. -
bucsupeti
senior tag
-
sunnysys
tag
válasz
sunnysys #8853 üzenetére
Vagy butaságot írtam, azzal, hogy levelező képzésben minden héten péntek-szombaton van oktatás? Pl: Győr: "A levelezős konzultációk félévente 5-10 alkalommal péntek délután és szombaton vannak, így a hallgató tanulmányai miatt nem esik ki a munkájából." Ez még bele is férhetne, Győr amúgy sincs messze. bucsupeti! Valamiért úgy rémlik a fórumról, hogy Te itt végeztél. Hányszor kellett Győrben megjelenned? (Bocs, ha tévedek!)
-
válasz
sunnysys #8846 üzenetére
Dolgoztam egy kb. 50 eves fickoval jopar evet, aki 33 evesen, konyvelokent kezdett el programozni, utana elvegzett talan egy 3 eves kepzest. Az egyik leglelkiismeretesebb kollega volt, akivel valaha talalkoztam, nem egy topcoder/kernelhacker, de a nagyon jo domain tudasa es az egyebkent elegendoen jo technikai tudasa miatt egyszeruen imadtak a penzugyi cegek. (Booooven hatszamjegyu osszeget keresett GBP-ben merve.)
Szoval hajra, szerintem. A karrier az egy dolog, a masik meg az, hogy azt csinald, amit szeretsz - hiaba lennel kozepvezeto, ha nem szereted, amit csinalsz. Ehhez szvsz tul rovid az elet.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sunnysys #8846 üzenetére
Én is úgy látom, hogy nincs értelme 40 éves korodra rendesen beletanulnál, de más ilyenkorra már régen középvezető vagy magasabb pozícióban van. Persze próba szerencse, java programozókból meg hiány van úgyhogy még akár össze is jöhet. Papír nem muszáj hozzá. Valami olyasmit kellene keresned, ahol nulláról megtanítanak programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest