Új hozzászólás Aktív témák

• sunnysys

tag

Sziasztok!

Az alábbiak közül melyik felsőoktatási intézményeket ajánlanátok?
    A felvi.hu oldal szerint ezek az intézmények indítanak levelező/távoktatás formában BSC képzést mérnökinformatikus, vagy programtervező informatikus szakon. (Amúgy mi a különbség a kettő között?)

Mérnökinformatikus:

• Debreceni Egyetem Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
    • Dunaújvárosi Egyetem - Levelező - mérnökinformatikus
    • Gábor Dénes Főiskola - Távoktatás - mérnökinformatikus (Budapest)
    • Gábor Dénes Főiskola - Távoktatás - mérnökinformatikus (Siófok)
    • Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
    • Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
    • Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus (Veszprém)
    • Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
    • Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Kar - Levelező - mérnökinformatikus
    • Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus

Programtervező informatikus:

• Debreceni Egyetem Informatikai Kar - Levelező - programtervező informatikus
    • Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar - Levelező - programtervező informatikus
    • Nyíregyházi Egyetem - Levelező - programtervező informatikus
    • Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Levelező - programtervező informatikus

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés