Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
remélem tudtok segíteni. Korábban jártam itt, hogy milyen fordítóprogramot használjak C programozáshoz. Nos, használtam a Dev-C++-t egy ideig, gond nélkül. Majd egyik pillanatról a másikra ezzel kell, hogy szenvedjek: adott egy c forráskód. Lefordítom, le is fordul hiba nélkül. Majd mikor már futtatnám, csak "áll" a konzol, és nem csinál semmit, persze a program se fut le. Nem a forráskód a rossz, mert kipróbáltam olyan kódokat, amik hiba nélkül lefordultak+futottak, de azoknál is ugyanez a helyzet. Jó, mondom ez egy rakás f*s, uninstall, majd felraktam a korábban itt egy kolléga által javasolt Code:
locks-ot. Azt hittem, hogy ez majd megoldja a gondokat, de ugyanazt csinálja, mint a Dev-C++ (wtf?
) - áll a konzol, a program ugyan lefordul, de le már nem fut normálisan.
Erre gondolok, mikor "áll" a konzol:
így is marad addig, míg be nem zárom. Adalék, hogy miután bezártam, a Feladatkezelőben ettől függetlenül még fut két-három példánya a programnak, amit be se lehet zárni. Miután bezárom a konzolt kapok egy ilyen (hiba?)üzenetet (a pirossal kiemelt a kép alsó felén):Mi a fene okozza vajon ezt? Valami megoldás hogy normálisan programozzak C-ben? Ez most rohadtul nem jött jól.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest