Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bambula5
üzenetére
ez így konkrétan pont nem jó, ha a values of properties kapcsolódik a properties of productshoz, akkor ha egy értéket törölsz a values of properties táblából, szétszakad a tranzitív kapcsolat a termék és a terméktulajdonság között.
én úgy csinálnám, hogy van a termék, mint szülő a gráfban, annak a gyereke a terméktulajdonság, annak a gyereke a terméktulajdonság érték.
persze ezzel már sérül a konzisztencia szerintem, mert mi van akkor, ha ugyanolyan termékből van több, ami csak egy tulajdonságában különbözik? pl. szeletelt karaj, tálcás csomagolásban, 20 deka és 50 deka.
szerk: másik probléma: ha nincs közvetlen kapcsolat a termék és a terméktulajdonság táblák között, akkor nem fogod tudni összeállítani azt az űrlapot, amivel felviszed egy adott termék tulajdonságtípusainak értékeit. tehát honnan fogja tudni a programod, hogyha cipőt visznek be, ott kell a lábméret, ha meg tejet, ott a liter?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi