Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
mennyire nem lenne gyors?
egy hétvége csak elég lenne neki, nem?
de egy este jó lenne ... 10-kor elindul, 9-re végez ...kb. 200.000 átlag 5 MB-os képek
meg 100.000 70-200 MB-os fotókaz adatbázist úgy érted, hogy böngészőből elérhető pld. képtár?
most hogy mondod, és remélem jól értettem az "adatbázis"-t, olyan van, csak az a baj, hogy legjobb lenne finderből berántanivagy ha esetleg a böngészőből lehetne egy kis ablakkal ezt megoldani ... minimal funkciók (mert a képtár eléggé bonyolult asziszem . nem is láttam még az ittenit működés közben)
hogy csak control c control v, enter, kiadja a találatot, és ezt egyből rá kellenne tudni hőzni az indesign egy képboxára, mert finderből csak ennyi lépésbből állnanem tudom, tud-e olyan "path"-t mutatni a web browser a program felé, mint a finder file-kezelő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest