- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
36 éves közgazdász vagyok, eddig bankvilágban, és EUs beruházásokon dolgoztam. Kb. 1,5 éve véletlenül beleakadtam az Arduinoba, és nagyon megtetszett. Ezzel készítettem pár kisebb projktet, és mivel egyre izgalmasabbnak találtam a programozást, elkezdtem JAVA-val foglalkozni. (Azért ezzel, mert terveztem, hogy megtanulok Androidot programozni, hogy remek Android-Arduino projekteket alkothassak.) Könyvekből, netről tanulgattam a dolgot. Az utóbbi pár hónapban sajnos abbahagyni kényszerültem a programozást, de most végre újra foglalkozhatok vele. Most már erősen gondolkodom azon, hogy ezzel foglalkoznék inkább a jövőben, mert sokkal motiválóbbnak, érdekesebbnek találom, mint amilyen területeken eddig dolgoztam.
A legelső kérdésem az, hogy mennyire szükséges, hogy informatikus diplomát szerezzek. Több helyen is olvastam, hogy a jobban fizető multik elvárják, a kisebb cégek nem, de náluk kevésbé versenyképes fizetést lehet csak elérni. Ha 18 lennék, és épp pályaválasztás előtt állnék, nem lenne kérdés, hogy beiratkoznék egy felsőfokú képzsére, de ennyi idősen, meló mellett örülnék, ha nem kellene elkezdenem még egy iskolát, és otthon tanulhatnám ki a "szakmát". Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy ha nem muszáj, nem költenék 7X200.000 Ft-ot 7 félévnyi tanulásra. Mit javasoltok, merre induljak?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Parfüm topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest