Új hozzászólás Aktív témák

• arm1n_

csendes tag

Sziasztok!
    Programozónak tanulok fősulin, most kezdem a harmadik félévet és a jelenlegi IT trendekről szeretnék érdeklődni. Melyik nyelvre gyúrjak nagyon, milyen területeken lehet elhelyezkedni? Olvastam, hogy belső szoftverek stb. fejlesztése, adatbázis kezelés, ilyenek jöhetnek szóba. Multikhoz vagy kisebb vállalkozókhoz érdemesebb menni? Most kezdem a harmadik félévemet, eddig egy vizsgám nem sikerült, a többiből viszont elég jók a jegyeim, nagyon érdekel ez a világ, nyári szünetben is rengeteget foglalkoztam ezzel, pl. kivettem a Java útikalauz programozóknak c. könyvet, mert felvettem Java kurzust is, szóval próbáltam készülni a félévre :D.
    Továbbá az érdekelne, hogy olyan stratégiát érdemes követni, hogy egy specifikus terület szakértője legyek, vagy inkább átfogóan "mindenről" valamennyit tudjak és majd az adott munka határozza meg? Gondolom az egyetemet elvégezve még nem leszek "mindent tudó" ezen a téren, úgyhogy esetleg akinek van tapasztalata, hogy mire feküdjek rá még a tanulmányaim közben szívesen meghallgatom.

Elnézést a hosszú rizsáért :D

Új hozzászólás Aktív témák