-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
arm1n_
csendes tag
Sziasztok!
Programozónak tanulok fősulin, most kezdem a harmadik félévet és a jelenlegi IT trendekről szeretnék érdeklődni. Melyik nyelvre gyúrjak nagyon, milyen területeken lehet elhelyezkedni? Olvastam, hogy belső szoftverek stb. fejlesztése, adatbázis kezelés, ilyenek jöhetnek szóba. Multikhoz vagy kisebb vállalkozókhoz érdemesebb menni? Most kezdem a harmadik félévemet, eddig egy vizsgám nem sikerült, a többiből viszont elég jók a jegyeim, nagyon érdekel ez a világ, nyári szünetben is rengeteget foglalkoztam ezzel, pl. kivettem a Java útikalauz programozóknak c. könyvet, mert felvettem Java kurzust is, szóval próbáltam készülni a félévre.
Továbbá az érdekelne, hogy olyan stratégiát érdemes követni, hogy egy specifikus terület szakértője legyek, vagy inkább átfogóan "mindenről" valamennyit tudjak és majd az adott munka határozza meg? Gondolom az egyetemet elvégezve még nem leszek "mindent tudó" ezen a téren, úgyhogy esetleg akinek van tapasztalata, hogy mire feküdjek rá még a tanulmányaim közben szívesen meghallgatom.Elnézést a hosszú rizsáért
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest