- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Jó, akkor a cmd csodálatos.

Egyébként én tényleg szívesen olvasok a Windows command prompt előnyeiről, sőt, kifejezetten érdekel is, ki hogy látja, de ez pont az említett hiányosságon nem változtat."Meg az egerrel kijelol, kozepso klikkel beilleszt."
Na ne mondd, és ebben hol is van a billentyűzet?
Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.(#7423) hunfatal :
őő, szerintem az átlagjúzerek közül többen látták már egyáltalán a klasszikus cmd-t, mint a PowerShellt (tudod, a jó öreg többéves tutorialok, amik megmondják, hova kő' kattintani, stb.) - ha már átlagjúzerekről beszélünk, de egy programozós topicban miért is beszélünk róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.