Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

sziasztok!

nem tudom, mennyire leszek OFF (úgy láttam, hasonlóról volt már szó a topicban, ezért merészelem én is felhozni a témát)

jelenleg pótfelvételi előtt állok - nem akarom nagyon kifejteni, lényegében sok év után rávettem magam / meggyőztek, hogy csak kellene az a diploma - csupán nem vagyok biztos benne, mivel járnék jól, mire van napjainkban nagyobb kereslet infós berkekben.

- az egyik a mérnök infó lenne - hasonló ismereteim már vannak, ugyanis hálózattelepítő volnék. ebből adódóan inkább műszaki beállítottságú voltam mindig is (mások is ezt mondják rólam)

- a másik szak pedig a programtervező lenne. valamiért úgy érzem, hogy ha ki tudnám szenvedni magamból, azzal nagyobb lenne a "piaci értékem". viszont soha semmilyen programozási nyelvvel nem találkoztam korábban (ok, hazudok, mert középsuliban pascal-ban bohóckodtunk pár óra erejéig....)
    így tehát nem tudom, volna e értelme - akár még gondolatban is - belefogni az egészbe. egyáltalán milyen nyelvet taníthatnak alapképzésen (levelezőn) és milyen erősségek kellenek ahhoz, hogy valaki az abszolut nulláról bele merjen fogni?

sokat segítenétek, ha egy kicsit helyre tennétek pár gondolattal! :)

szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés