Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mérnök infóra erősen ajánlott az emelet szintű matek és fizika. arra már nem emlékszem, hogy kötelező vagy csak ajánlott. az első héten rögtön szintfelmérő dogát írnak matekból és fizikából. mérnök infóra programozási affinitás nélkül menni erős ötlet, progmatra/progterv infóra meg felesleges próbálkozás. progterv az inkább matematika, mint programozás.
-
Jim-Y
veterán
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. Ebben a szakmában erősen meghatározza a képesítésed a saját szorgalmad, magyarul nem a suli fog jó programozóvá tenni, hanem saját magad, illetve az, hogy mennyit foglalkozol a témával, mennyit gyakorolsz.
Én úgy mentem infó szakra, hogy előtte szinte semmit nem programoztam, és nem is nagyon érdekelt az egész, de nem volt jobb ötletem. Azóta megszerettem, és szívesen csinálom. A matekot viszont nemhogy megszeretni nem sikerült, hanem ha lehet még jobban megútáltam

Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor képezd magad folyamatosan suli mellett is, de ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi