- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #6243 üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű és azt is, hogy az angol tudás szinte elengedhetetlen. Érdekes, hogy a neten olvasok angol oldalakat, angol fórumokon is ott vagyok, én fordítom a haveroknak játék közben a szorit, teendőt, útba is igazítok bármi inglisht, de ha valami angol nyelvű nyomtatott szöveg kerül elém, leblokkolok.
A matematikának mi köze a programozáshoz?
A hosszabb távú terveim között inkább az asztali programozás szerepel, mindig is az vonzott. Egyetemre is majd a Neumann karra akarok menni és azért vágnék bele mindebbe most, hogy ne úgy menjek oda, mint aki először lát SDK-t. "Programozni" programoztam Turbo Pascal nyelven, de a tudásom csak addig terjedt, hogy meg tudjak írni egy kisebb kémiai programot, ami rendszámra kiadta az adott elemekről egy rahedli adatot. Mondjuk az lenne az első dolgom, hogy ezt átdolgozzam és kibővítsem, az jó alap és gyakorlás lenne. A játék meg egy turn-based (pontosabban két karakter áll egymással szemben és körönként használják a skilleket) alapú RPG lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest