Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
válasz
kingabo
üzenetére
Hi!
C++ ban tanulgatok egy ideje (Qt) {neha odakacsingatok az Android fele is} es szeretnem kicsit komolyabb dologba vagni a fejszem foleg tapasztalatszerzes celjabol, igy naivan rapillantottam par opensource projectre, de nagyon zavarosnak tunt az osszes..Tudnatok ajanlani valami egyszerubb kiindulo projectet, vagy mindenkeppen kezdenem kellene valami sajat projectet? Egyszerubb feladatokkal mar azert szepen elbanok, de most elegge nagy szakadek van elottem es a komolyabb fejlesztes kozott..ezt szeretnem atugrani valahogy..3ev mulva a fosuli elvegzese utan pedig programozas iranyaba szeretnek elmenni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- sziku69: Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi