- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Sk8erPeter #5962 üzenetére
Persze a biztonsági hibák miatt beléptetést/regisztrációt nem magam csináltam. VS2010-ben ha felteszem ASP-re a razor syntaxos MVC3 kiegészítést akkor alapból ad egy elég komoly rendszert. Arra ráhúztam a saját layoutom. Az admin felületet meg a kommentelést kellett megírnom. Az sem volt vészes. De így legalább minimál a kód. Ami nagyon fontos, mert minél tovább ki akarom húzni ingyenes tárhelyen. Így a terhelést minimalizálnom kell. A layout is csak 80kB. Persze ebből még faraghatok.
Viszont érdekelne, hogy melyik CMS rendszert alánlanátok a fent leírt követelményekre. Tehát belépés/regisztráció, cikk írás/kommentelés, admin felület.
Ha közel ilyen méretben lesz CMS rendszer akkor kipróbálom.
Egy kis OFF:
Feltettem a kérdést a tárhelyes topicban is de régóta nincs válasz. ASP .NET 4.0 fizetős tárhelyre mit javasoltok? tarhely.eu-t néztem ki. De nem írják, hogy korlátlan lenne az adatforgalom.Mert az nekem fontos és itt nem írják...
Tudtok olcsóbbant vagy jobbat? Korlátlan adatforgalommal persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest