- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Találtam egy cuTorrent nevű kiegészitést a uTorrenthez (illetve a WebUI-jához), amivel egy bat fájlon keresztül le tudnám állítani a seed-elést, ha elérem a napi 5GB-os feltöltési limitet (az adatforgalmat figyelő program már megvan).
Hiába keresgéltem, csak Pythonos forráskódot találtam:
[link] és letöltgető innen: [link]
Na ezt le kéne fordítani még, Windows alá...
Próbálkoztam is vele, de amilyen fejlesztői környezetet letöltöttem hozzá, azzal nem sikerült boldogulni, pl. rögtön sytax errort dobott.
Tudnátok ajánlani valamilyen grafikus felületű (igazából a Visual Studiohoz hasonló lenne a legjobb, mivel abban tanultam C-t ) SDK-t ? Meg valami tutorial is jó lenne, hogy hogyan is működik ez.Vagy ha valaki meg tudná tenni nekem, hogy lefordítja a programot Windows alá, és elküldi nekem, azt nagyon megköszöném.
Mégiscsak egyszerűbb lenne, mert ha valakinek fent van az SDK, és tudja is használni, akkor kb. 1 perc alatt le lehet fordítani gondolom, nekem meg akár több óra is lehet, mire tényleg kiismerem, hogy hogyan is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest