Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
Üdv!
Előre leszögezném, h nagyon kezdő szinten vagyok programozásból, szal ez valószínűleg legtöbbeteknek egy rendkívül egyszerű feladat, nekem nem sikerült megcsinálnom. A feladat ez lenne, c-ben kéne megírni:
Rendezzen egész számokat bináris fa segítségével.
Iránymutatás:
Ha a fa minden csomópontjához hozzárendel egy számot, és kiköti, hogy pl. bal oldali gyermek csak kisebb vagy egyenlő lehet a szülővel, majd e feltétel figyelembevételével növeszti a fát, akkor a művelet végén a kiolvasáskor inorder bejárást alkalmazva a számok rendezett sorozatát kapja meg. Készítsen menüt a programhoz, hogy könnyítse ezzel a tesztelést! Lehessen a fához elemet hozzáadni, törölni az éppen tárolt elemeket, valamint kiolvasni a sorba rendezett számokat.
Ez ugye elvileg másnéven bináris keresőfa. Már kaptam segítséget, h a wikipédiában is van róla leírás meg stb, de kifutottam az időből, és egy komplett működő program kéne. Ha esetleg valakinek megvan, vagy nagyon nincs más dolga és gyorsan megírná akkor pillanatnyilag jobb híján nagyon meg tudnám köszönni, de ha találkozunk jövök neki minimum 3 sörrel
A segítségeket köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bontatlan HP Toll 2.0
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A segítségeket köszönöm előre is!