Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
Üdv!
Előre leszögezném, h nagyon kezdő szinten vagyok programozásból, szal ez valószínűleg legtöbbeteknek egy rendkívül egyszerű feladat, nekem nem sikerült megcsinálnom. A feladat ez lenne, c-ben kéne megírni:
Rendezzen egész számokat bináris fa segítségével.
Iránymutatás:
Ha a fa minden csomópontjához hozzárendel egy számot, és kiköti, hogy pl. bal oldali gyermek csak kisebb vagy egyenlő lehet a szülővel, majd e feltétel figyelembevételével növeszti a fát, akkor a művelet végén a kiolvasáskor inorder bejárást alkalmazva a számok rendezett sorozatát kapja meg. Készítsen menüt a programhoz, hogy könnyítse ezzel a tesztelést! Lehessen a fához elemet hozzáadni, törölni az éppen tárolt elemeket, valamint kiolvasni a sorba rendezett számokat.
Ez ugye elvileg másnéven bináris keresőfa. Már kaptam segítséget, h a wikipédiában is van róla leírás meg stb, de kifutottam az időből, és egy komplett működő program kéne. Ha esetleg valakinek megvan, vagy nagyon nincs más dolga és gyorsan megírná akkor pillanatnyilag jobb híján nagyon meg tudnám köszönni, de ha találkozunk jövök neki minimum 3 sörrel
A segítségeket köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A segítségeket köszönöm előre is!