Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
Üdv!
Előre leszögezném, h nagyon kezdő szinten vagyok programozásból, szal ez valószínűleg legtöbbeteknek egy rendkívül egyszerű feladat, nekem nem sikerült megcsinálnom. A feladat ez lenne, c-ben kéne megírni:
Rendezzen egész számokat bináris fa segítségével.
Iránymutatás:
Ha a fa minden csomópontjához hozzárendel egy számot, és kiköti, hogy pl. bal oldali gyermek csak kisebb vagy egyenlő lehet a szülővel, majd e feltétel figyelembevételével növeszti a fát, akkor a művelet végén a kiolvasáskor inorder bejárást alkalmazva a számok rendezett sorozatát kapja meg. Készítsen menüt a programhoz, hogy könnyítse ezzel a tesztelést! Lehessen a fához elemet hozzáadni, törölni az éppen tárolt elemeket, valamint kiolvasni a sorba rendezett számokat.
Ez ugye elvileg másnéven bináris keresőfa. Már kaptam segítséget, h a wikipédiában is van róla leírás meg stb, de kifutottam az időből, és egy komplett működő program kéne. Ha esetleg valakinek megvan, vagy nagyon nincs más dolga és gyorsan megírná akkor pillanatnyilag jobb híján nagyon meg tudnám köszönni, de ha találkozunk jövök neki minimum 3 sörrel
A segítségeket köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A segítségeket köszönöm előre is!