Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
Üdv!
Előre leszögezném, h nagyon kezdő szinten vagyok programozásból, szal ez valószínűleg legtöbbeteknek egy rendkívül egyszerű feladat, nekem nem sikerült megcsinálnom. A feladat ez lenne, c-ben kéne megírni:
Rendezzen egész számokat bináris fa segítségével.
Iránymutatás:
Ha a fa minden csomópontjához hozzárendel egy számot, és kiköti, hogy pl. bal oldali gyermek csak kisebb vagy egyenlő lehet a szülővel, majd e feltétel figyelembevételével növeszti a fát, akkor a művelet végén a kiolvasáskor inorder bejárást alkalmazva a számok rendezett sorozatát kapja meg. Készítsen menüt a programhoz, hogy könnyítse ezzel a tesztelést! Lehessen a fához elemet hozzáadni, törölni az éppen tárolt elemeket, valamint kiolvasni a sorba rendezett számokat.
Ez ugye elvileg másnéven bináris keresőfa. Már kaptam segítséget, h a wikipédiában is van róla leírás meg stb, de kifutottam az időből, és egy komplett működő program kéne. Ha esetleg valakinek megvan, vagy nagyon nincs más dolga és gyorsan megírná akkor pillanatnyilag jobb híján nagyon meg tudnám köszönni, de ha találkozunk jövök neki minimum 3 sörrel
A segítségeket köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A segítségeket köszönöm előre is!