- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
Üdv!
Előre leszögezném, h nagyon kezdő szinten vagyok programozásból, szal ez valószínűleg legtöbbeteknek egy rendkívül egyszerű feladat, nekem nem sikerült megcsinálnom. A feladat ez lenne, c-ben kéne megírni:
Rendezzen egész számokat bináris fa segítségével.
Iránymutatás:
Ha a fa minden csomópontjához hozzárendel egy számot, és kiköti, hogy pl. bal oldali gyermek csak kisebb vagy egyenlő lehet a szülővel, majd e feltétel figyelembevételével növeszti a fát, akkor a művelet végén a kiolvasáskor inorder bejárást alkalmazva a számok rendezett sorozatát kapja meg. Készítsen menüt a programhoz, hogy könnyítse ezzel a tesztelést! Lehessen a fához elemet hozzáadni, törölni az éppen tárolt elemeket, valamint kiolvasni a sorba rendezett számokat.
Ez ugye elvileg másnéven bináris keresőfa. Már kaptam segítséget, h a wikipédiában is van róla leírás meg stb, de kifutottam az időből, és egy komplett működő program kéne. Ha esetleg valakinek megvan, vagy nagyon nincs más dolga és gyorsan megírná akkor pillanatnyilag jobb híján nagyon meg tudnám köszönni, de ha találkozunk jövök neki minimum 3 sörrelA segítségeket köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest