- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pmonitor #20295 üzenetére
(na akkor kiadom magambol, ha mar csinaltam rajta code reviewet megnezni, hogy mi a baj)
ok raneztem bovebben a kodra, szoval ez egy
ami el lett nevezveList
MyHashSet<T>
nek, majd hogy ugy tunjon, hogy ket parametert hasznal, kreal egyPoint
classt. szoval ez szep meg jo, csak koze nincs a Sethez.mondjuk vannak szepsegek, ez a sor
if (list.Count != Count) list = new List<T>(this);
sor miatt semmit nem csinal, es ha nem lenne korabban a list inicializalva, akkor ennek hibat kene dobnia (hacsak C#nal nincs auto init listre mostanaban. Javaban ez a megoldas NullPointerExceptiont dob mert nem mukodik rendesen a vedelem, bar lehet compilation errort dobna, mert egyertelmuen elerhetetlen a kod, mivel a list. Count es a Count valtozo egy es ugyanaz ebben a kontextusban, Javaban meg erre par eve van automatikus check).reg lattam ennyire olvashatatlan kodot egyebkent. minden valtozo public / auto scope, hasonlo naming conventionert meg ahol en vegeztem az elso eves OO kurzuson mar automatikus fail jart (akkor is, ha a program egyebkent mukodott): nem azt csinalja a class mint amit a neve alapjan elvarnank, C style iterator inicializacio (nem hibas, de balesetveszelyes), magyar valtozonev (torl), roviditett valtozonev (torl), inkonzekvens valtozonev (myPt egy listanak?), inkonzekvens class scope valtozonevek (X, Y).
egyebkent minel tovabb nezem, annal szornyubb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest