- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Forest_roby #2005 üzenetére
de én elképzelhetőnek tartom. c/c++ alatt mondjuk egy példa. létrehozol egy pointert valahova mint változó. oda beírsz valamit. majd átkasztolod a pointered függvénypointerré vagy objektumra mutató pointerré és meghívod a függvénypointert / objektum tagfüggvényét (függvény ptr-t sose használtam de létezik, nem tudom hogy meg lehet e csinálni egy ilyen cast - ot, de az objektumosat biztos). na a hívás után szépen az fog programutasításként értelmeződni amit előzőleg beírtál a memóriába. persze ehhez nagyon kell tudni hogy mit írsz be
(nem tudom hogy a vírusok így csinálják e). ezzel a módszerrel felülírhatod a programod normális utasítás részét is ha eltalálod a memóriacímeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest