- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #19690 üzenetére
És ezekre hogy talál rá valaki, ha 1 konkrét témában keres vmit? Igazából a nagyon kicsi részletekből nagyon sok minden megtalálható a neten. De amint túllépjük a nagyon kicsi részleteket, akkor ez egyre kevésbé mondható el. Na én ezekre próbálok ráálni(max. közepes részletekig). Pl. ezek közül mindegyik fellelhető a neten. De ha azt nézzük, hogy így egyben(összefoglalva)? Így már mindjárt más a kép. Pedig így egyben sem éri el a közepes terjedelmet/bonyolultságot sem. És ez csak a legegyszerűbb példa volt.
A programozgatásban az a szép, hogy általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy ez csak így jó, és nincs más jó megoldás. A nagyon alapvető dolgoknál van csak ilyen. Pl. Ha 1 programnyelvben van szám típus, akkor a számokat abban tároljuk, nem stringben. De kevés ilyen van, amit kategorikusan ki lehet jelenteni. Na, befejezem, mert még a végén én is rászokom a rizsázásra, pedig nem regényírogató vagyok, hanem programozgató...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest