Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
zsolt008
üzenetére
Browser addon?
Mennyire fiatal a gyerkőc? Lehet, valami egyszerűbbel is kezdhetne. De amúgy google-be beírod, chrome extension development, és kidob például egy ilyet.Lévén böngészőt írtál, én csak google chrome-nak néztem utána, a szutykoknak (mint safari, opera, edge) azoknak nem
Ha firefox kellene, annak nézz utána külön.Magyarul ilyesmi? Nem teszem le rá a levágott fejemet, hogy semmit sem lehet magyarul találni, de bizony valószínű, hogy bármi is akad, az már akkor elavult információ volt, amikor megjelent. Ergo gyakorlatilag nyugodtan el lehet ereszteni. Fiatal gyerkőc ha programozni akar, a szabály őrá is ugyan az, mint bármelyik felnőttre: az első nyelv, amit meg kell tanulnia, az a szakmai angol - legalább írásban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jogász topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mennyire fiatal a gyerkőc? Lehet, valami egyszerűbbel is kezdhetne. De amúgy google-be beírod, chrome extension development, és
Ha firefox kellene, annak nézz utána külön.