Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

@dabadab
    Visszaolvasol kicsit, és érthetőbb lesz.

@emvy
    Rákerestem "cutter"-re IT kontextusban, de nem találtam semmit. Ha buzzword-célzásnak szántad, akkor persze értem, és igazat adok neked. A buzzword témában nem vagyok gyakorlott. Még tanulom, hogyan mennyi a marketing hatásfok, és hol metsz el a null tengelyt. Amennyire beképzeltek a mai világ pancserei, szerintem nekem még simán terepszínűnek kellene látszanom. De ha nem, akkor gyaníthatóan valamit eltúloztam.

@mobal
    A tippedet visszaigazolom. Elkerültem. C-ben a sortörés egyszerűen csak sordobás, mert a logikai sor lezárása explicit. Azt kihagyni nekem nagyon visszatetsző.

A PHP-nak megvan a maga sara. Céltalanul véded. Aki a 3-as időből ismeri a PHP-t, annak a hócipője van tele vele, de olyan szinten, hogy mind a mai napig bottal se piszkálná. Szerintem te moderátor létedre nagyon alábecsülöd a szakmájukra lelkiismeretes népek megbántásának a következményeit. Pedig elvileg neked emberek kezelésében kellene a legjobbnak lenned. A PHP 5-ös verzió bemutatása óta papíron eltelt másfél évtized. Érzésre nem. Egyszer valamit rendesen lehipóznak, annak vége van. A régiek nem fognak visszatérni. Az újak között pedig egyre kevesebb a tehetség. És úgy hal ki egy programnyelv. Jelenleg a Python halad azon az úton. Kívánok neki sok szerencsét a történelmi tapasztalatot megismételni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés