- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Ezek a kivételek. Ezen kívül nem tudom, hogy van-e még levelező tagozat? Én danában hajj ezt'et úgy csináltam, hogy szakmunkás vizsgáztam 17 évesen. Utána fizikai munka mellett levelező szakközépiskola. De úgy, hogy a szakközép első osztály közismereti tárgyaiból(matek, fizika, magyar, történelem) tanterv különbözeti vizsgát tettem. Így a szakmunkás után a szakközepet egyből a másodikkal indítottam. Közben még "védtem a hazát is"(katona voltam). A technikumot ugyancsak levelezőn végeztem el. Mindezt fizikai munka mellett, úgy, hogy itthon is volt meló. Szóval én is a kivételek közé tartozom. De fiatal voltam, egészséges. Egy fiatal egészséges emberke előtt nem sok akadály van... Bár ha belegondolok, a tanterv különbözeti vizsgát azért 21+ évesen már nem hiszem, hogy meg tudtam volna sikeresen csinálni(a szakmunkás után több, mint 4 évvel)... Ezért írtam, amit írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest