- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
en mar irtam errol jo regen, hogy elegge munka feltesem van. remelem az msc diploma meg a hardver iranyba valo elmozdulas megved a webfejlesztoket / codemonkeyokat kivalto dolgoktol. vagy ha masnem addigra elegsegesen megszedem magam
marmint tokre megvan, hogy holtjaig tanul az ember es mindig is hobbim volt a rendes munka/suli mellett hogy itthon magamnak a bleeding edge cuccokba assam bele magam, de azert engem az elet mas dolgai is melyen erdekelnek, napi 2-3 ora gordeszka, asszonnyal meg a 30as eveink elott csaladalapitas stb es ezek miatt kicsit felek, hogy az ilyen gyorsan rotalodo szakmabol ki fogok esni
ugyhogy kivancsi leszek mivel tudom majd kivedeni ezt, egyetem utan sajat ceg alapitasa vagy kulfoldon/rol nagyon fizuk leszakitasa es befektetese
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest