- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
en mar irtam errol jo regen, hogy elegge munka feltesem van. remelem az msc diploma meg a hardver iranyba valo elmozdulas megved a webfejlesztoket / codemonkeyokat kivalto dolgoktol. vagy ha masnem addigra elegsegesen megszedem magam
marmint tokre megvan, hogy holtjaig tanul az ember es mindig is hobbim volt a rendes munka/suli mellett hogy itthon magamnak a bleeding edge cuccokba assam bele magam, de azert engem az elet mas dolgai is melyen erdekelnek, napi 2-3 ora gordeszka, asszonnyal meg a 30as eveink elott csaladalapitas stb es ezek miatt kicsit felek, hogy az ilyen gyorsan rotalodo szakmabol ki fogok esni
ugyhogy kivancsi leszek mivel tudom majd kivedeni ezt, egyetem utan sajat ceg alapitasa vagy kulfoldon/rol nagyon fizuk leszakitasa es befektetese
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest