- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Értem én, hogy nem érted, de akkor ezek szerint fórum nélkül nincs szakács, autószerelő, asztalos, meg építész?
Nem azt mondtam, hogy nem lehet, hogy tilos megosztani, megcsinálni vagy segíteni, azt mondtam, hogy aki e nélkül nem tud programozni, az inkább ne csinálja.
Felmész udemyre és mindent megkapsz, amire szükséged lehet az induláshoz, a többi csak a belerakott munka kérdése, mint bármelyik más szakma esetében.
Az asztalost sem bszom le, hogy nem rak fel komplett youtube tutoriált arról hogyan rakja össze a konyhabútoromat. Ha akar csinál, ha nem akar nem, de nem ettől leszel asztalos vagy sem.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku megkímélt, szép állapot
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest