Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Kicsit bajban vagyok az egész SWE témát illetően. Villamosmérnökire járok (előző félévtől levelező tagozaton, full-time meló miatt), de annyira sok dolog nem érdekel sajnos a villany témán belül. Emiatt gondolkodok rajta hogy C-n kívül másban is el kellene mélyíteni a tudásomat, hogy ne csak 'lower-level' SWE pozikban tudjak elhelyezkedni.
Jelenlegi munkahelyem nem valami jó, szóval éppen másik helyet keresek, de egyelőre inkább a mérnöki vonalon, mivel ahogy fentebb is említettem, csak C megy igazán. Szerintem az alatt a kb. 8 hónap alatt míg végzek egész értelmes Junior szintre fel tudnék hozni valamilyen nyelvet.
Volt a mostani cégnél arról szó hogyha jól megcsinálok egy vizsgafeladatot, ami webes téma, akkor van lehetőségem váltani (később persze teljes félreértés volt ezzel kapcsolatban).
A lényeg az, hogy emiatt a lehetőség miatt elkezdtem átnézni az odinprojecten a fullstack JS path-t. A problémám ezzel az, hogy ez a frontend dolog egyáltalán nem fog meg, kifejezetten nagy erőlködések közepette tudtam csak rávenni magam arra hogy foglalkozzak is a dologgal.
Amikor viszont ténylegesen egy komplexebb problémát kell megoldani egyes feladatokban logikát, matematikát, menő algoritmusokat használva, az kifejezetten tetszik.
Emiatt úgy gondolom, hogy webes témában jobban bejönne nekem a backend.Első kérdésem az lenne, hogy léteznek Junior Backend pozik is, vagy a Juniorok inkább Frontend-esek, vagy Fullstackek?
A másik kérdés, hogy nézegessem-e a NodeJS-t pl. backendhez, vagy jobban járnék egy másik nyelvvel?
Nekem a Java, Go, Rust pl. nagyon szimpatikusak, de C#-val is ellennék, azzal valamennyit foglalkoztam is még gimnáziumban.
Megjegyzés: nem tervezek Magyarországon maradni miután végeztem.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- FOTÓS beárazás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest