Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Kicsit bajban vagyok az egész SWE témát illetően. Villamosmérnökire járok (előző félévtől levelező tagozaton, full-time meló miatt), de annyira sok dolog nem érdekel sajnos a villany témán belül. Emiatt gondolkodok rajta hogy C-n kívül másban is el kellene mélyíteni a tudásomat, hogy ne csak 'lower-level' SWE pozikban tudjak elhelyezkedni.
Jelenlegi munkahelyem nem valami jó, szóval éppen másik helyet keresek, de egyelőre inkább a mérnöki vonalon, mivel ahogy fentebb is említettem, csak C megy igazán. Szerintem az alatt a kb. 8 hónap alatt míg végzek egész értelmes Junior szintre fel tudnék hozni valamilyen nyelvet.
Volt a mostani cégnél arról szó hogyha jól megcsinálok egy vizsgafeladatot, ami webes téma, akkor van lehetőségem váltani (később persze teljes félreértés volt ezzel kapcsolatban).
A lényeg az, hogy emiatt a lehetőség miatt elkezdtem átnézni az odinprojecten a fullstack JS path-t. A problémám ezzel az, hogy ez a frontend dolog egyáltalán nem fog meg, kifejezetten nagy erőlködések közepette tudtam csak rávenni magam arra hogy foglalkozzak is a dologgal.
Amikor viszont ténylegesen egy komplexebb problémát kell megoldani egyes feladatokban logikát, matematikát, menő algoritmusokat használva, az kifejezetten tetszik.
Emiatt úgy gondolom, hogy webes témában jobban bejönne nekem a backend.Első kérdésem az lenne, hogy léteznek Junior Backend pozik is, vagy a Juniorok inkább Frontend-esek, vagy Fullstackek?
A másik kérdés, hogy nézegessem-e a NodeJS-t pl. backendhez, vagy jobban járnék egy másik nyelvvel?
Nekem a Java, Go, Rust pl. nagyon szimpatikusak, de C#-val is ellennék, azzal valamennyit foglalkoztam is még gimnáziumban.Megjegyzés: nem tervezek Magyarországon maradni miután végeztem.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest