Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz Alcsi69 #19517 üzenetére
A gyakornoki pozik nem ritkán úgy vannak, hogy azon a szakon direkt van egy gyakornoki év, és mondjuk heti 4 nap cég, másik 1 nap suli. És a fizu tényleg gagyi, viszont meg kell legyen a gyakorlati időd az aláíráshoz, és lényegében az az egyetlen nehézsége annak az egész évnek.
Mondjuk egy albérletre azért elég, ha 3-4-en összeköltöztök. Egy koli szobában sem egyedül vagy. És persze az a lakás iskolásoknak aludni valahol van, és nem füvezni meg részegedni egész nap. Aki azt akar, az ugyan fizesse már ki..
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
válasz Alcsi69 #19317 üzenetére
Ha a pici céges hirdetéseket keresed, ott a Profession portál. A 300 futó hirdetésből talán van 10-12, ami nem pont ugyan az a hr-spam, mint mindenütt másutt, és nem könnyű kikotorni őket a káoszból. Ami még az alatt van, az szerintem már a komolytalanság szintje.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Drizzt
nagyúr
válasz Alcsi69 #19313 üzenetére
Igen, tobbe-kevesbe.
A tobbe az az, hogyha konkretan mentoring jelleggel elbeszelgetnek veled, csinalnak epito jellegu code review-t a munkadhoz, stb. De osszessegeben a sajat fejlodesedert mindig te leszel az, aki a legtobbet tud tenni. Barmikor leakaszthatsz egy konyvet a polcrol, vagy egy training videot, amibol mar annyi van, mint csillag az egen.
Azert legalabb annyi tamogatas szokott lenni, hogy fizetos oktato tartalmakhoz hozzaferj ingyen. Es ez nagyon hasznos tud lenni.I am having fun staying poor.
-
y@g4n
tag
válasz Alcsi69 #19310 üzenetére
Hali, amikor nezelodtem ilyen ugyben, a vodafone-nal lattam tobb teruleten is, azota, egy eve kb nem neztem, de jonak tunt leiras alapjan. Multik oldalait nezegesd specifikusan ott nagy esellyel talalsz.
हरि बोल | हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे ह रे
-
-
Casanova*
veterán
válasz Alcsi69 #17926 üzenetére
És tényleg! Köszi! De amúgy jó volna egy olyan hangradar szoftver,ami csak a lépteket jelzi a modern warfare játékban. Azt mondják,hogy nagyon lehet hallani a lépteket,még 100 méterről is. Mennyivel könnyebb lenne játszanom,ha egy ilyen radar jelezne nekem. Szerintem nem bonyolult egy ilyen szoftvert csinálni. 😁
Utána néztem és elvileg csak bizonyos alaplapokon és hangkártyákon keresztül érhető el. Szóval nem biztos elég lesz az asus hangkártya. H97 gaming 3 msi alaplapom van.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
JoinR
őstag
válasz Alcsi69 #17923 üzenetére
Hát én doksi olvasgatós vagyok, úgyhogy könyv és példák.
Mivel Pythonhoz értek a legjobban, ezért ezt is nézném, ha lenne időm.
Nem sok anyag van összességében, a legrészletesebb/leghosszabb kurzus szerintem ez.
Amúgy mainstream nyelvvel szerintem könnyebben kapsz melót, én inkább a hosszútávú perspektíva miatt választanék újvonalasat - de azért ez kockázat, simán benne van, hogy nem jön be. A Go eggyel konzervatívabb választás, azzal látok sok pozit már most is.[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz Alcsi69 #17919 üzenetére
Léteznek. És abszolút nem kell a NodeJs-t erőltetned, léteznek normálisabb nyelvek is, mint a javascript (mondjuk backenden TS-ként használva nem annyira gáz). Igaziból bármilyen program nyelvet lehet backenden használni. Talán Java és C# a legelterjedtebbek, nem számítva a PHP-s móricka projekteket, amik egyébként a piaci súlyukat tekintve a többsége a projekteknek, de ezekhez elég csak szellemi segédmunkásnak lenni.
És akkor jöhetnek a megkövezésekÉn kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Politikai mémek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Üzleti vita és megbeszélés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest