Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Git probléma. Jó lenne valami olyan kliens, ami jelszót tud tárolni, és nem kell minden alkalommal azt kézileg beírnom.
Parancssoros scriptekhez ami credentials cache-t találtam "official" oldalon, az memory storage. Amíg ki nem kapcsolom a gépet, megmarad, aztán újra be kell írnom. A név:jelszó formát parancssorban nem tudom életre kelteni. Nem működik
Néztem grafikus klienst: TortoiseGit. Stackoverflow-n blogokban tanácsoltak mindenféle menüpontokat (amik már rég nem élnek, mert ilyen fél évtizeddel ezelőttiek, és még egy másik verzióhoz voltak), meg editáljak global script file-t (természetesen az sem működik).
Talán valami más klienst használjak? Igazán nem ragaszkodom a TortoiseGit-hez, ha van jobb. De melyik?
A gép, amin fejlesztek, személyi eszköz. Teljesen alaptalannak érzek bármi félelmet, hogy miért ne írjam be a jelszót akármi scriptbe kényelmi okokból. De nem találok rá módot, hogyan? Aki régebb óta használ git-et, legyen szíves ossza meg velem a kényelem titkát, mit tudok tenni jelszó beírogatás ellen?
Előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest