Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

Git probléma. Jó lenne valami olyan kliens, ami jelszót tud tárolni, és nem kell minden alkalommal azt kézileg beírnom.

Parancssoros scriptekhez ami credentials cache-t találtam "official" oldalon, az memory storage. Amíg ki nem kapcsolom a gépet, megmarad, aztán újra be kell írnom. A név:jelszó formát parancssorban nem tudom életre kelteni. Nem működik :F

Néztem grafikus klienst: TortoiseGit. Stackoverflow-n blogokban tanácsoltak mindenféle menüpontokat (amik már rég nem élnek, mert ilyen fél évtizeddel ezelőttiek, és még egy másik verzióhoz voltak), meg editáljak global script file-t (természetesen az sem működik).

Talán valami más klienst használjak? Igazán nem ragaszkodom a TortoiseGit-hez, ha van jobb. De melyik?

A gép, amin fejlesztek, személyi eszköz. Teljesen alaptalannak érzek bármi félelmet, hogy miért ne írjam be a jelszót akármi scriptbe kényelmi okokból. De nem találok rá módot, hogyan? Aki régebb óta használ git-et, legyen szíves ossza meg velem a kényelem titkát, mit tudok tenni jelszó beírogatás ellen?

Előre is köszönöm.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés