- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Git probléma. Jó lenne valami olyan kliens, ami jelszót tud tárolni, és nem kell minden alkalommal azt kézileg beírnom.
Parancssoros scriptekhez ami credentials cache-t találtam "official" oldalon, az memory storage. Amíg ki nem kapcsolom a gépet, megmarad, aztán újra be kell írnom. A név:jelszó formát parancssorban nem tudom életre kelteni. Nem működik
Néztem grafikus klienst: TortoiseGit. Stackoverflow-n blogokban tanácsoltak mindenféle menüpontokat (amik már rég nem élnek, mert ilyen fél évtizeddel ezelőttiek, és még egy másik verzióhoz voltak), meg editáljak global script file-t (természetesen az sem működik).
Talán valami más klienst használjak? Igazán nem ragaszkodom a TortoiseGit-hez, ha van jobb. De melyik?
A gép, amin fejlesztek, személyi eszköz. Teljesen alaptalannak érzek bármi félelmet, hogy miért ne írjam be a jelszót akármi scriptbe kényelmi okokból. De nem találok rá módot, hogyan? Aki régebb óta használ git-et, legyen szíves ossza meg velem a kényelem titkát, mit tudok tenni jelszó beírogatás ellen?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest