Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Egy digitális kamerákhoz összerakott live capture appot nézegetek githubon, ezt:
mtplvcap
Működik, D90-el tesztelem, a fő problémám vele hogy maximum 640x424-es felbontásra képes, automatikusan erre áll be, a kamera live view-ét kapja el. Ez multiplatform és Go.Találtam azonban egy mac specifikusat, (nem élek apple termékekkel, kipróbálni nem tudom)
ptpwebcam
ahol lehetséges beállítani, (vagy minimum megpróbálni) nagyobb live view felbontást, és ezzel párhuzamosan nő az usb-n továbbított videofeed felbontása. Ez Objective-C.Se Go-ul, se Objective-C ül nem értek, ha valakinek van kedve szenvedni vele(m) akkor szívesen fogadok segítséget.
Az Objective-C ben megírt felbontásállítást kellene a Go-s cuccba portolni, tegnap kiakasztott ez a Go annyira korlátoz mindent mindenhol.
Azért gyanítom hogy lehetséges, mert itt az 543-as sorban a konstans hex kódja ugyanaz mint a másik repoban ugyanazen konstans hex kódja a 113-as sorban, és ezen utóbbi maces projektben vannak olyan konstansok amik felelősek a live view beállíthatóságáért, 0xD1A6, és 0xD1AC a tippjeim.Ez a commit ahol beillesztette a mac es projektbe a készítő a felbontásbeállítást.:
commit
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Pánik a memóriapiacon
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest