- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15742 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Bár volt aki segített. A permutációk témában pl. 2-en is. Sok kérdésem meg nem is volt azon kívül, mint ez. Sztem inkább arról van szó, hogy lövésük sem volt a megoldáshoz, hiába programozók vannak itt.
Definiáld már légyszives, hogy mikortól hívhatja valaki magát programozónak szerinted. (még mielőtt: én nem hívom magam annak, mégha papírom van is róla)
Korábbi hsz-ed:
Tegnap délelőtt tettem fel ezt a kérdést a fórumban. Még választ sem kaptam rá. Azóta megoldottam ezt is, sőt, az egész feladatot, amit célul tűztem ki magamnak.
Azért egy progos topicban szerintem nem olyan kirívó, hogy egy nap alatt nem érkezik válasz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest