Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Én most szakdogát írok. A kódolós részénél tartok és nagyon gyengén megy a dolog. Jó, hogy tudok keresni a Stackoverflow-n. De van, hogy arra sem jut erőm, hogy módosítsam picit a kódot (amit onnan másoltam) . Persze én munka mellett tolom.
Most 4 napot itthon vagyok. A mai a 4., de olyan szarul megy, hogy alig haladtam. Az agyam meg folyton jelzi, hogy fáradt, túl van terhelve.
Szóval igen-igen nagy segítség, ha kapok ilyenkor segítséget és persze hálás is vagyok érte nagyon! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest