Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Manapság nagy dívat a programozás, a csapból is az folyik, hogy legyél programozó. Pedig rohadtul nem egyszerű szakma (egyik sem az), sok energiát igényel, folyamatosan pörgetni kell az embernek az agyát hozzá, igen fárasztó dolog. De senkinek se javaslom, hogy egy az egyben másolja a kódot. Másold le, próbáld ki, ha megy, akkor értsd meg mit miért csinál, utána töröld ki az egészet és írd meg a saját eljárásod, a saját stílusodba. Mert csak így lesz a saját kódod, így fognak kialakulni a saját szokásaid, használd a saját elnevezéseidet, a saját formázásod, stb. Az első nagy szívás lesz, meg a harmadik, meg a tizedik, de utána szép lassan egyre könnyebben fogod tudni asszimilálni az új tudást. Ctrl c ctrl v-nek nem sok haszna, azt bárki meg tudja csinálni.
Én amikor főállásban kezdetem, már volt tapasztalatom, gondoltam ez elég is lesz. Ehhez képest az első 1 évben csak pislogtam, mint hal a szatyorban, valamiféle magabiztosság felszedéséhez kellett vagy 2-3 év. Napi 10 óra munkával....szóval az esténként programozgatok dologból szerintem nem lehet ezt magas szinten megtanulni, hiába nyomják a maszlagot mindenhol.
Szóval ha már csinálod, próbáld meg kihozni a maximumot belőle, nem jó ha valaki nem érti 100%-osan mit miért csinál a kódja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest