Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Manapság nagy dívat a programozás, a csapból is az folyik, hogy legyél programozó. Pedig rohadtul nem egyszerű szakma (egyik sem az), sok energiát igényel, folyamatosan pörgetni kell az embernek az agyát hozzá, igen fárasztó dolog. De senkinek se javaslom, hogy egy az egyben másolja a kódot. Másold le, próbáld ki, ha megy, akkor értsd meg mit miért csinál, utána töröld ki az egészet és írd meg a saját eljárásod, a saját stílusodba. Mert csak így lesz a saját kódod, így fognak kialakulni a saját szokásaid, használd a saját elnevezéseidet, a saját formázásod, stb. Az első nagy szívás lesz, meg a harmadik, meg a tizedik, de utána szép lassan egyre könnyebben fogod tudni asszimilálni az új tudást. Ctrl c ctrl v-nek nem sok haszna, azt bárki meg tudja csinálni.
Én amikor főállásban kezdetem, már volt tapasztalatom, gondoltam ez elég is lesz. Ehhez képest az első 1 évben csak pislogtam, mint hal a szatyorban, valamiféle magabiztosság felszedéséhez kellett vagy 2-3 év. Napi 10 óra munkával....szóval az esténként programozgatok dologból szerintem nem lehet ezt magas szinten megtanulni, hiába nyomják a maszlagot mindenhol.
Szóval ha már csinálod, próbáld meg kihozni a maximumot belőle, nem jó ha valaki nem érti 100%-osan mit miért csinál a kódja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RTX 3070 FE – artifactok és erős coil whine három hét hibátlan működés után
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő