Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Urak-Hölgyek, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi féle-fajta választ triggerelek, hálás vagyok. Komolyan.
Egyezô méretek, álló ne, .. szerintem 3db, tesztekben viszonylag jól szereplô (sRGB), jó ár/érték arányúval ellennék. Aztán majd meglátom.
A mostani 22-es FHD LG-mbôl is találtam eBay-en most több maku példányt apróért, lehet azokkal megnézem, milyen a 3 moncsi.
Egy nagy batáron azért még agyalok (4K). Architektúrát is tervezek, oda néha piszok jó, ha nem kell szétscrollozni az agyam, ha látni akarok egészben is, meg részletekben is. De egyelôre a 3x FHD -val indítok és megnézem, mi újság így majd.
Köszi mindenkinek, szép estét

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest