Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv! Tudna informálni arról valaki hogy manapság szoftverfejlesztéshez, itthon Magyarországon, vagy küldöldön hom eofficeban itthonról (alkalmazás és/vagy játékfejlesztéshez) manapság mit használnak? Szeretnék majd elindulni egyetem felé és tisztában lenni mi mit hogyan és miért. Szeretnék majd a jövőben (távoli valószínű) M.I.-vel foglalkozni, írni rá programot, tanulmányozni és például robot mozgását minél élethűbbé tenni, vagy éppen ha lesz alkalmam biokémiához, akkor programozott sejteket létrehozni, főként szervátültetés megoldása miatt ( például nem régiben sikerült nyomtatott működi kis egészsív méretű szívet létrehozni és én pedig akarnék valami hasznosat nyújtani az embereknek ebben, hogy például működő tüdőt, vagy egy egész kart úgy felszerelni egy emberre, hogy az úgy érezze a sajátja és nem változott volna semmi előtte)valamint az előtt játék és alkalmazás fejlesztéshez. Visual Basicet láttam ehhez és CodeBlocks-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest