- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv! Tudna informálni arról valaki hogy manapság szoftverfejlesztéshez, itthon Magyarországon, vagy küldöldön hom eofficeban itthonról (alkalmazás és/vagy játékfejlesztéshez) manapság mit használnak? Szeretnék majd elindulni egyetem felé és tisztában lenni mi mit hogyan és miért. Szeretnék majd a jövőben (távoli valószínű) M.I.-vel foglalkozni, írni rá programot, tanulmányozni és például robot mozgását minél élethűbbé tenni, vagy éppen ha lesz alkalmam biokémiához, akkor programozott sejteket létrehozni, főként szervátültetés megoldása miatt ( például nem régiben sikerült nyomtatott működi kis egészsív méretű szívet létrehozni és én pedig akarnék valami hasznosat nyújtani az embereknek ebben, hogy például működő tüdőt, vagy egy egész kart úgy felszerelni egy emberre, hogy az úgy érezze a sajátja és nem változott volna semmi előtte)valamint az előtt játék és alkalmazás fejlesztéshez. Visual Basicet láttam ehhez és CodeBlocks-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Borderlands 4
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest