- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #13827 üzenetére
Nálunk az access token 1 óra lejárati idővel van, a refresh token talán egy hónapig jó. Én most úgy használok OAuth2-t, hogy kliens oldalon beleptetem az OAuth sajat login ablakával (vagy átirányitva, tok8), majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek. Korabban hasonloan csinaltam, amikor egy chatbotot irtam, ami OAuth-on keresztul fer hozza megadott idokozonkent a belso rendszerunkhoz, akkor ugy csinaltam, hogy AT-vel elkertem amit akartam, ha lejart, RT-vel refresh, ha valid akkor AT tarol, ha az is lejart, ujra login. Az RT pont arra van, hogy ne kelljen mindig beleptetni a usert, ha lejar az AT (ami altalaban rovid idore szol), hanem a szolgaltatas kerhessen uj AT-t az RT-vel.
Nem tudom ez valasz-e a kerdesedre
martonx: ha jol tudom, nem okolszabaly, hogy a szervernek kell azonositani, lehet kliens authentikaciot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest