Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
instantwater #13681 üzenetére
Debreceni egyetem: Gitet első félévben már használtuk és azóta is kötelező. Második félévben mélyreható hálózati ismeretek is megvannak nem akármilyen szakembertől. Linux alapokra is épült egy tárgy első félévben. Docker még nem tudom lesz-e, de most lesz egy szoftverfejlesztés nevű tárgy, amiben gyanítom benne lesz. Javascript még nem volt gyakorlatban, de tervezték már egy web alapok tárgyban, csak nem jutott rá idő. HTML , CSS, Sass, JSON/XML, SQL erős alapok megvannak 3. félévre. Nyelvekből C++,C,Java, Python, de volt még minimális Lisp és R is. Legerősebben C++ és Java volt tanítva, de ott inkább már alap tudást feltételeztek, mivel komplexebb programok olvasása és bővítése volt a feladat. A speciális tárgyakig el sem jutottam igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest