- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én fizikusként végeztem, azon belül tanították a programozást (C, C++, aztán Matlab, hasonlók), így nyilván el sem tudom képzelni matek nélkül az egészet. Nálunk pont arról szólt, hogy algoritmusokat programozzunk le.
Weblapfejlesztés meg segédprogramok meg hasonlókhoz biztos nem kell matek, de szerintem egy programozónak nem lehet hasznosabb tudása a programozáson kívül a mateknél. Gazdaságin is. Mondjuk írni akarsz egy kereskedő progit devizára (HFT), modellezni akarsz valami folyamatot stb, ez mind-mind matek. A mi szakunkról rengetegen mennek olyan cégekhez, mnit pl. a Morgan Stanley, ahol programoznak és pont a matematikai-fizikai ismereteik miatt tudják a modellalkotási feladatokat megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Játékfejlesztés
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest