- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Pascal nagyon régi már, az alapok elsajátítására állítólag jó (én magam sosem írtam Pascal kódot, de látni már láttam), de utána érdemes továbblépni. Python jó lehet (ahogy előttem is javasolták), ha az egyetemre akarsz előre készülni, akkor C/C++ vagy Java (de C-vel én nem kezdenék, tapasztalat, nekem anno az volt az első nyelvem, nagyon szenvedős, ha nem vagy tisztába pl. a pointerek alapjaival). Szerintem Java vagy Python (vagy ha web, akkor TypeScript, vanilla JS-t nem akarsz
)Nálunk az egyetemen C - Java - C++ a sorrend (nem az említett egyetemeken tanulok, de a tanterv központi, szóval nagy eséllyel megegyezik)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- Üzletből, garanciával, HP Omen Transcend 14 Gaming ultra 9 32RAM/1TBSSD/RTX4070/OLED 2880x1800 2,8K
- Thrustmaster tmx
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- Nintendo switch 2 Tökéletes csak pár napot volt használva
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)