Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok.
Idén fogok érettségizni infóbol ahol a programozást pascal ban csinálom (ezt tanították csak és igazából szakkör szinten) úgyhogy magamtól tanultam meg még nyáron alap szinten az érettségihez elegendō szintet. (Picit többet).
Viszont érezhetōen régi nyelv és hobbi szinten gyakorlásból kissebb project-ek én kívül nem igen tudok vele mit kezdeni így egy másik nyelv tanulásának szeretnék nekiállni.
Mit ajánlatok ? Java szimpatikus, egyetemen c, c++(?) van ha jól tudom( Pannon vagy BME).
Vagy a pascal nem szörnyū csak mélyebb tudás kéne ? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest