- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
bandi0000 #13428 üzenetére
Pedig szerintem jobban tennéd, ha inkább rendesen felkészülnél interjúra még akkor is, ha hónapokig tartana.
Nézd, pályakezdő állásból nincs sok. Ha valahol bukod az interjút, akkor oda általában 1 évig nem tudsz újra jelentkezni. Ha leszűkíted a lehetőségeket, hogy mondjuk téged fixen XY technológia érdekel, akkor nagyon gyorsan végig lehet pörgetni az összes céget, ahova kezdőket felvesznek.
Most rákerestem linkedinen, hogy az országban hány db junior c# állás van. 13 db találatot dobott ki és csomó hamis találat van, mert az egyikben 4 év tapasztalat kell, meg vannak olyanok, ahova tesztelőt vagy cpp-s embert keresnek előnyként feltüntetve a c# tudást. De ez amúgy bármilyen technológiára igaz lesz szerintem.
Ok, a linkedin csak 1 oldal. Lehet, hogy találnék még pár lehetőséget, ha minden álláskereső portált átböngésznék, de tippre nagyságrendileg nem változnának a számok. Így hogy két helyről már elutasítottak és vidéken vagy, szerintem már nem nagyon hibázhatsz a következőnél vagy könnyen költözés és/vagy más technológia lesz a vége, amit nem szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest