Új hozzászólás Aktív témák

• skoda12

aktív tag

válasz bandi0000 #13428 üzenetére

Pedig szerintem jobban tennéd, ha inkább rendesen felkészülnél interjúra még akkor is, ha hónapokig tartana.

Nézd, pályakezdő állásból nincs sok. Ha valahol bukod az interjút, akkor oda általában 1 évig nem tudsz újra jelentkezni. Ha leszűkíted a lehetőségeket, hogy mondjuk téged fixen XY technológia érdekel, akkor nagyon gyorsan végig lehet pörgetni az összes céget, ahova kezdőket felvesznek.

Most rákerestem linkedinen, hogy az országban hány db junior c# állás van. 13 db találatot dobott ki és csomó hamis találat van, mert az egyikben 4 év tapasztalat kell, meg vannak olyanok, ahova tesztelőt vagy cpp-s embert keresnek előnyként feltüntetve a c# tudást. De ez amúgy bármilyen technológiára igaz lesz szerintem.

Ok, a linkedin csak 1 oldal. Lehet, hogy találnék még pár lehetőséget, ha minden álláskereső portált átböngésznék, de tippre nagyságrendileg nem változnának a számok. Így hogy két helyről már elutasítottak és vidéken vagy, szerintem már nem nagyon hibázhatsz a következőnél vagy könnyen költözés és/vagy más technológia lesz a vége, amit nem szeretnél.

Új hozzászólás Aktív témák