- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Nem akarok nagyképűnek vagy hasonlónak tűnni, csupán meg szeretném tudni, hogy mire számíthatok, illetve az elvárásaimhoz képest mit várjak
2 dolog érdekelne ha tudnátok segíteni
Lassan végzek a sulival és szeretnék szakmába dolgozni, tudom hogy vidéken pesten eltér a fizetés, nem is akarok mondani konkrét összeget, de ugye már lassan a 8 általánossal rendelkező futár is megkapja a 200-250k t, én nem is sajnálom tőle, de attól tartok, hogy olyan helyzetbe kerülök, hogy diplomával kevesebbet keresek majd mint ők, ez valós félelem?
Illetve a másik, hogy a tanulás, új technikák megismerésének nem vagyok az ellensége, de nem akarom azt, hogy reggeltől dél utánig dolgozok, hazaérek és még tanulnom, olvaagatnom kelljen minden egyes nap, hogy legyen munkám, ez mennyire jellemző? Azt elfogadom meg nincs gondom vele, hogy az elején ez lesz, de örökké nem szeretném ezt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest