- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Nem akarok nagyképűnek vagy hasonlónak tűnni, csupán meg szeretném tudni, hogy mire számíthatok, illetve az elvárásaimhoz képest mit várjak
2 dolog érdekelne ha tudnátok segíteni
Lassan végzek a sulival és szeretnék szakmába dolgozni, tudom hogy vidéken pesten eltér a fizetés, nem is akarok mondani konkrét összeget, de ugye már lassan a 8 általánossal rendelkező futár is megkapja a 200-250k t, én nem is sajnálom tőle, de attól tartok, hogy olyan helyzetbe kerülök, hogy diplomával kevesebbet keresek majd mint ők, ez valós félelem?
Illetve a másik, hogy a tanulás, új technikák megismerésének nem vagyok az ellensége, de nem akarom azt, hogy reggeltől dél utánig dolgozok, hazaérek és még tanulnom, olvaagatnom kelljen minden egyes nap, hogy legyen munkám, ez mennyire jellemző? Azt elfogadom meg nincs gondom vele, hogy az elején ez lesz, de örökké nem szeretném ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest