Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Nem akarok nagyképűnek vagy hasonlónak tűnni, csupán meg szeretném tudni, hogy mire számíthatok, illetve az elvárásaimhoz képest mit várjak
2 dolog érdekelne ha tudnátok segíteni
Lassan végzek a sulival és szeretnék szakmába dolgozni, tudom hogy vidéken pesten eltér a fizetés, nem is akarok mondani konkrét összeget, de ugye már lassan a 8 általánossal rendelkező futár is megkapja a 200-250k t, én nem is sajnálom tőle, de attól tartok, hogy olyan helyzetbe kerülök, hogy diplomával kevesebbet keresek majd mint ők, ez valós félelem?
Illetve a másik, hogy a tanulás, új technikák megismerésének nem vagyok az ellensége, de nem akarom azt, hogy reggeltől dél utánig dolgozok, hazaérek és még tanulnom, olvaagatnom kelljen minden egyes nap, hogy legyen munkám, ez mennyire jellemző? Azt elfogadom meg nincs gondom vele, hogy az elején ez lesz, de örökké nem szeretném ezt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest