Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Tisztában vagyok vele, elég mélyen benne vagyok.
Viszont bármennyire is szomorúan tekintek a jelenlegi egyetemi képzés helyzetére, és látom, hogy hány helyen lehetne még javítani, még így is többre tartom, mint a fent említett párhónapos intenzív képzéseket. Kicsit olyan érzésem van tőlük, mint a "Kigyúrta magát 4 hét! Nézd meg hogy" felirattal operáló guglifordítóval magyarnak álcázott hirdetések. "Programozóvá válsz x hónap alatt!", szól ma a mondás, de a kétségeim ugyanúgy fennálnak ezzel szemben, mint a gyors izomnövekedést ígérő csodareceptekkel szemben.Én a szakkollégiumnak vagyok nagyon hálás, anélkül most sokkal hátrébb lennék. És ezt nem nagyon tudja semmi helyettesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont bármennyire is szomorúan tekintek a jelenlegi egyetemi képzés helyzetére, és látom, hogy hány helyen lehetne még javítani, még így is többre tartom, mint a fent említett párhónapos intenzív képzéseket. Kicsit olyan érzésem van tőlük, mint a "Kigyúrta magát 4 hét! Nézd meg hogy" felirattal operáló guglifordítóval magyarnak álcázott hirdetések. "Programozóvá válsz x hónap alatt!", szól ma a mondás, de a kétségeim ugyanúgy fennálnak ezzel szemben, mint a gyors izomnövekedést ígérő csodareceptekkel szemben.