- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem vagyunk egyformák
Kezdőként azért szerintem többnyire érdekesebb valami olyat csinálni, aminek hirtelen kézzelfogható eredménye van, mintsem valamelyik nagy cégnél a 249. adatbázis táblát legyártani, hogy majd esetleg legyen is valaki aki egyszer valamelyik huszadrangú eldugott admin screen sarkában néha visz is fel bele adatokat
Hiszem, hogy kezdőként az ember csomó felé kipróbálja magát, ennek az egész nyelv választósdinak sincs értelme, pláne mi alapján választ valaki nyelvet, amíg személyesen nem próbált ki párat? Mert a fórumon megmondták, hogy ez vagy az legyen?Én inkább az alap kérdést úgy fognám meg, hogy startuphoz menjek-e el dolgozni, ami bármikor megszűnhet, viszont 10 fejlesztő van, és bármelyik részén is dolgozok a rendszernek, komoly ráhatásom van az egész rendszerre. Vagy valami nagy céghez, ahol én leszek az 5436. fejlesztő. Startupok általában teljesen más technológiai stack-el indulnak el, mint egy nagy cég, ahol 20 éve Java van, és kész.
Szóval én meg azt tanácsolom a kedves fórumozóknak, hogy ne rád hallgassanak, ne fejlesztői szerepkört keressenek, hanem nekik fekvő céget. Nyilván gyakornokokról beszélünk, akikből még bármi is lehet, igaziból a leendő cégnél használt technológiai stack huszadrangú, úgyis tovább tudnak lépni, ha tovább akarnak lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Airsoft
- Dacia topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest