Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem vagyunk egyformák
Kezdőként azért szerintem többnyire érdekesebb valami olyat csinálni, aminek hirtelen kézzelfogható eredménye van, mintsem valamelyik nagy cégnél a 249. adatbázis táblát legyártani, hogy majd esetleg legyen is valaki aki egyszer valamelyik huszadrangú eldugott admin screen sarkában néha visz is fel bele adatokat
Hiszem, hogy kezdőként az ember csomó felé kipróbálja magát, ennek az egész nyelv választósdinak sincs értelme, pláne mi alapján választ valaki nyelvet, amíg személyesen nem próbált ki párat? Mert a fórumon megmondták, hogy ez vagy az legyen?Én inkább az alap kérdést úgy fognám meg, hogy startuphoz menjek-e el dolgozni, ami bármikor megszűnhet, viszont 10 fejlesztő van, és bármelyik részén is dolgozok a rendszernek, komoly ráhatásom van az egész rendszerre. Vagy valami nagy céghez, ahol én leszek az 5436. fejlesztő. Startupok általában teljesen más technológiai stack-el indulnak el, mint egy nagy cég, ahol 20 éve Java van, és kész.
Szóval én meg azt tanácsolom a kedves fórumozóknak, hogy ne rád hallgassanak, ne fejlesztői szerepkört keressenek, hanem nekik fekvő céget. Nyilván gyakornokokról beszélünk, akikből még bármi is lehet, igaziból a leendő cégnél használt technológiai stack huszadrangú, úgyis tovább tudnak lépni, ha tovább akarnak lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest